O nama

Alumont d.o.o. tvrtka je za izradu i ugradnju aluminijskih, metalnih, PVC i staklarskih proizvoda koja svoju proizvodnju započinje 1997. godine.

Tržište i povjerenje klijenata širom Hrvatske osvojili smo kontinuiranim stručnim i praktičnim osposobljavanjem naših djelatnika kod najvećih svjetskih proizvođača aluminija. Time smo osigurali i ponudu pvc i alu stolarije koja predstavlja sintezu najnovijih tehnoloških rješenja, dugogodišnjeg iskustva i vrhunske kvalitete!

Specijalizirani smo za strukturalne i polustrukturalne i kontinuirane fasade, zimske vrtove, harmo stijene, piramide i dr. Izrađujemo također stolariju iz profila drvo-aluminij, kao i PVC stolariju, aluminijske grilje, rolete, rolo komarnike, brisoleje i sva ostala vanjska sjenila.

Poslujemo na području cijele Hrvatske, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište. Također smo svoj rad uskladili s međunarodnim normama upravljanja kvalitetom prema ISO 9001 i upravljanja okolišem prema ISO 14001. To nas obvezuje na prihvaćanje politike kvalitete i upravljanja okolišem i s njom povezana pravila dosljedno provodimo u cilju zadovoljstva naših kupaca i očuvanja okoliša.

Uz višegodišnje iskustvo te vrhunske reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.